Date night derhjemme? Her er 3 idéer

Hjemmet skal være funktionelt og effektivt med de rette hårde hvidevarer i god kvalitet. Men det skal også være stemningsfyldt og rart, ikke mindst når den står på date night herhjemme. Her er 3 idéer til, hvordan du skaber en romantisk aften derhjemme.

Uanset om du skal på en første eller en femte date, er det vigtigt at være kreativ med date-idéerne. Man behøver ikke altid at gå på de fine restauranter – hvilket i øvrigt er en dyr fornøjelse – og sidde og kigge hinanden i øjnene. En date derhjemme kan også være fantastisk, såfremt du formår at kultivere den rette stemning. Læs med her og få et par idéer til, hvordan du kan gribe det an, så det bliver en succes.

1. Lav en middag sammen

Dit køleskab og dit komfur spiller en væsentlig rolle for denne date-idé. Det kan nemlig være rigtig romantisk at lave en god middag sammen. Hvis jeres relation er forholdsvis ny, kan det være en god måde at lære hinanden at kende på.

Her har man nemlig noget at tage sig til, når der skal snittes, hakkes og steges, så hænderne er beskæftiget. Det kan hjælpe på nervøsiteten og gøre det nemmere at være naturlige omkring hinanden – lidt på samme måde som en gåtur kan fremkalde en fantastisk samtale.

For at gøre det romantisk derhjemme, kan du tænde stearinlys og sætte musik på. Det er rigtig hyggeligt at kokkerere til sprøde toner, og endnu hyggeligere bliver det, hvis I også har lidt vin i glassene.

2. Se en god film

En god film bliver endnu bedre i godt selskab, og hjemmebiograf kan også udgøre en skøn date night. Her kan du og din date putte jer i puder og tæpper, mens I hygger jer med popcorn og slik. Dæmp lyset, så stemningen bliver endnu mere romantisk og biograf-agtig og sørg for et passende filmvalg. En falde-på-halen-komedie er måske ikke det bedste valg, men et romantisk drama eller en gyser (som får jer til at rykke tættere sammen) kan være gode muligheder.

3. Giv hinanden massage

Hvis du og din date begge nyder berøring og er klar til det, kan en massage være en super date-idé. I kan massere hinanden hjemme i soveværelset ved hjælp af enkelte remedier. Det kan være en god idé at lægge et håndklæde på sengen, og derudover gør en god massageolie hele forskellen. Det er et plus, hvis den dufter dejligt, og ellers kan du tænde duftlys eller bruge en oliebrænder.

Det er ganske intimt at give hinanden en massage, og det kan også være ret pirrende. Hvis I begge har lyst til, at massagen skal lede til sex, kan I give den et erotisk strejf ved at fokusere på de erogene zoner.

«

Skriv et svar