Sådan holder du styr på manualer og kvitteringer fra dine hårde hvidevarer

kvitteringer

De hårde hvidevarer bidrager uden tvivl til orden i hjemmet. Med dem er der nogen til at tage opvasken, vaske og tørre tøj, fjerne snavs fra hjemmet og lette rengøringen. Der er dog én ulempe ved hårde hvidevarer – kvitteringerne og manualerne roder. Læs med her og få svaret på, hvordan du skal opbevare dem.

Hvordan organiserer man bedst sine manualer og kvitteringer

Det er vigtigt at have manualerne og kvitteringerne et sted, hvor de er lette at finde, så man har dem ved hånden i tilfælde af, at der skulle ske noget med apparaterne. På den måde har du styr på, hvor gammelt dit apparat er, og hvor længe du har garanti på det. En god måde at opbevare dem på er ved at have pæne ringbind dedikeret til netop dette. Vælger man nogle pæne ringbind, frem for de almindelige og kedelige, pynter de også i hjemmet.

Hvorfor er det vigtigt at have styr på manualerne og kvitteringerne fra sine hårde hvidevarer?

Det er vigtigt at have styr på manualerne og kvitteringerne fra hårde hvidevarer, fordi det kan være med til at sikre, at man får den bedst mulige service. Hvis man eksempelvis har et problem med sin vaskemaskine og ikke kan finde manualen, kan det være svært at finde ud af, hvad man skal gøre for at få den til at fungere igen. Det samme gør sig gældende for kvitteringerne – især hvis man har købt en dyrere model. Hvis man ikke har kvitteringen, kan det være svært at få reklamationsretten til at gælde, og dermed risikerer man, at man skal betale for reparationerne selv. Derfor er det godt at opbevare sine kvitteringer og manualer i pæne ringbind.

5 gode råd: Sådan holder du styr på rengøringen af dine hårde hvidevarer

For alle hårde hvidevarer gælder det, at det er vigtigt at rengøre dem med jævne mellemrum. På den måde forlænger man levetiden på den. De 5 gode råd er:

  1. Sørg for at rengøre din vaskemaskine og tørretumbler efter brug. Dette gælder især tørretumbleren, da den kan have en tendens til at samle støv og skidt.
  2. Du skal desuden sørge for at rengøre din opvaskemaskine hver uge. Der samler sig ofte fedt og skidt i maskinen, som kan give en grim lugt og plamager på servicen.
  3. Husk også at rengøre kondensatoren i dit køleskab en gang om måneden. Kondensatoren er den del af køleskabet, der sikrer, at temperaturen bliver jævn og stabil.
  4. Endelig skal du sørge for at rengøre dit komfur efter brug.
  5. Husk også at tjekke dine hvidevarer regelmæssigt for eventuelle utætheder eller andre problemer. Hvis du opdager et problem med en af dine hvidevarer, kan du enten dine det pæne ringbind frem med manualer og kvitteringer, eller du kan kontakte en fagmand.
«
»

Skriv et svar